ΠΡΟΦΙΛ         ΣΤΡΩΜΑΤΑ                  ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ               ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ         ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ           ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     Επιστροφή

 

  

 

 

 

Aπόλυτο στρώμα ανανέωσης

Αποτελείται
εξ ολοκλήρου από Latex διαφορετικών ζωνών δίνοντάς μας την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης. Οι ζώνες είναι κατασκευασμένες ώστε να λειτουργούν ανάλογα με τος βάρος που επιδέχεται κάθε σημείο του στρώματος. Περιβάλλεται από μία εσωτερική βαμβακερή κάλτσα και ένα εξωτερικό κάλυμμα από ύφασμα με αντιαλλεργικές ίνες από το φυτό αλόη βέρα, καπιτοναρισμένο και επενδυμένο, το οποίο έχει φερμουάρ και αφαιρείται για πλύσιμο στους 40.

Τα αποτελέσματα των τεστ δυναμικών κούρασης υποραμμίζουν την ποιότητα του στρώματος που προσφέρει με τη φυσική ελαστικότητά του υποδειγματική ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και άριστη υποστήριξη των ώμων και των ισχίων. Έχει υψηλή αντίσταση στην κάμψη και την γήρανση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Λόγω έλλειψης σούστας δεν υπάρχει ενόχληση από τριξίματα και θορύβους. Έχει ανοικτή κυτταρική δομή, που αποτελείται από εκατομμύρια μικρά αλληλοσυνδεόμενα μικροκύτταρα, με αποτέλεσμα η φυσική κίνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου να εξαερίζει το στρώμα.
 

Συμπεριφορά στρώματος: μαλακό