ΠΡΟΦΙΛ         ΣΤΡΩΜΑΤΑ                  ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ               ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ         ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ           ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      Επιστροφή

 

 

 

 

Hξεκινώντας την επιτυχημένη πορεία το 1979 με εξειδικευμένο δυναμικό και με τη βοήθεια υπερσύγχρονων μηχανημάτων, παράγει στρώματα και υποστρώματα που υπερέχουν ποιοτικά. Οι πρώτες ύλες και τα υλικά που επιλέγουμε υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ώστε να διασφαλίζουν την υγιεινή των προϊόντων μας.

Είναι γνωστό ότι το 1/3 περίπου της ζωής μας περνάει πάνω στο στρώμα. Το στρώμα, λοιπόν, είναι ο βασικός παράγοντας για ν' απολαύσετε ένα ευχάριστο ύπνο.
 


Η ειξειδικευμένη στον καλό κι υγιεινό ύπνο, παρουσιάζει μια ποικιλία ανατομικών στρωμάτων έτσι ώστε να υλοποιεί κάθε ανθρώπινη απαίτηση κι ιδιαιτερότητα.

Το ανατομικό στρώμα εξάλλου διατηρεί την σπονδυλική στήλη και τις καμπύλες του σώματός μας σε σωστή θέση, χωρίς να δημιουργεί ζώνες πίεσης στους ώμους και τη λεκάνη, αλλά ούτε και κοιλότητα στη μέση και τους σπονδύλους, προκειμένου να αισθάνεσθε "εσείς" άνετα και ξεκούραστα.


Κατά καιρούς οι προτιμήσεις σας ως προς την άνεση αλλάζουν. Το σώμα σας είναι αυτό που διαμορφώνει τις επιλογές ή τις τυχόν αλλαγές του στρώματος. Αν λοιπόν ξυπνάτε "πιασμένοι" "κουρασμένοι" τότε το στρώμα σας στέλνει τα μηνύματά του.
 

 

Η λοιπόν με την πείρα που την διακρίνει αλλά και με την ποικιλία των ανατομικών στρωμάτων κι υποστρωμάτων, φροντίζει για αυτό με προϊόντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.